Byen Aveira er et sted hvor gode ting sjældent sker. Uforklarlige mord, væsener og folk der forsvinder er blevet hverdag i Aveira. Byens indbyggere er bange og gaderne er oftest tomme efter mørkets frembrud
 
IndeksSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 12, Ons jun 29, 2011 6:29 am
Top posters
Selene
Lucian Vincent Longroad I_vote_lcapLucian Vincent Longroad I_voting_barLucian Vincent Longroad I_vote_rcap 
Lucifer
Lucian Vincent Longroad I_vote_lcapLucian Vincent Longroad I_voting_barLucian Vincent Longroad I_vote_rcap 
Brian
Lucian Vincent Longroad I_vote_lcapLucian Vincent Longroad I_voting_barLucian Vincent Longroad I_vote_rcap 
Jayline
Lucian Vincent Longroad I_vote_lcapLucian Vincent Longroad I_voting_barLucian Vincent Longroad I_vote_rcap 
Lilium
Lucian Vincent Longroad I_vote_lcapLucian Vincent Longroad I_voting_barLucian Vincent Longroad I_vote_rcap 
Amilia
Lucian Vincent Longroad I_vote_lcapLucian Vincent Longroad I_voting_barLucian Vincent Longroad I_vote_rcap 
Flandon
Lucian Vincent Longroad I_vote_lcapLucian Vincent Longroad I_voting_barLucian Vincent Longroad I_vote_rcap 
Pronoia
Lucian Vincent Longroad I_vote_lcapLucian Vincent Longroad I_voting_barLucian Vincent Longroad I_vote_rcap 
MathiasMandrake
Lucian Vincent Longroad I_vote_lcapLucian Vincent Longroad I_voting_barLucian Vincent Longroad I_vote_rcap 
Lilith
Lucian Vincent Longroad I_vote_lcapLucian Vincent Longroad I_voting_barLucian Vincent Longroad I_vote_rcap 
Latest topics
» Flandons musik hjælp
Lucian Vincent Longroad EmptyFre maj 24, 2013 8:35 am by Semiazas

» Mørkets Elementer [Brian]
Lucian Vincent Longroad EmptyTirs maj 21, 2013 1:03 am by Brian

» Relationer til flandon
Lucian Vincent Longroad EmptyFre mar 22, 2013 4:05 am by Lilith

» Full private Acadamey
Lucian Vincent Longroad EmptyLør mar 16, 2013 9:39 am by Flandon

» Velkommen tilbage min elskede / Lucifer
Lucian Vincent Longroad EmptyTirs feb 19, 2013 2:53 am by Lucifer

» The meeting //selena//
Lucian Vincent Longroad EmptyTirs feb 19, 2013 2:28 am by Selene

» Emne med mig?
Lucian Vincent Longroad EmptyMan feb 18, 2013 9:12 pm by Flandon

» Et møde //Lilith//
Lucian Vincent Longroad EmptyMan feb 18, 2013 9:58 am by Lilith

» Surprise meeting//selene//
Lucian Vincent Longroad EmptyMan feb 18, 2013 9:23 am by Selene

Statistics
Der er i alt 35 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Proserpine

Vores brugere har i alt skrevet 896 indlæg in 66 subjects

 

 Lucian Vincent Longroad

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstLucian Vincent Longroad Empty
IndlægEmne: Lucian Vincent Longroad   Lucian Vincent Longroad EmptyFre jul 15, 2011 12:57 am

Lucian Vincent Longroad Kuroshitsuji_-_sebastian_michaelis_07

Fulde navn: Lucian Vincent Longroad

Evt. kaldenavn: i finde selv et til ham da han er ret ligeglad med den type ting

Køn: Fyr

Race:Sjæledæmon

Alder: 21.000 år i sind men kroppen ser ud som en på de 20

Hjem: han bor i den fine del af Aveira

sygdom: stigmata skal nok forklager

Personlighed:
Personlighed 1: Den normale Lucian
Lucian er en gammel rigmands dæmon som kom til Rapture da han ikke kun klager den normale verden som der var oppe på land, han er ikke den mest vilde dæmon mere da han er ret langt oppe i åren og derfor er han heller ikke helt til det med og prøve så meget mere i livet da han har levet det helt ude som han gerne ville men man kan godt se ham til de mere fine fester. Han bor alene da han ikke helt er den type der så glad for at være sammen med nogle hele tiden og han vil helst have det på den måde da han snakke meget mere når han er ude i byens gader eller til fest, han er den type der holder af og ryge og sex er han os stadig vild med selv om han nu ikke gå så meget oppe i det som hans anden personlighed gør. Han er den type der læser en del og han nyder meget af og lytte til opera og andre former for fine musik da han har været meget ind på rock og metal som en unge dæmon men han gå ikke så meget oppe i den vilde form for musik i de her dage, han er meget roligt og venlig af natur og det er os kommet af at han er godt oppe i åren da han ikke lige frem er så ung mere og derfor kan han os let finde op og snakke som en der er fra gammel tid da det er en ting der er normale for ham..

Personlighed to: Den mere vilde og onde Lucian
Lucians onde side er ikke som hans venlig side nej den her side er den vilde af ham og det var og meget den der havde magten over ham som lille og det gjord tit af ham ikke fik lov til og være meget ude som ung da han ikke var som normale mennesker var. Som sagt er det hans vilde side og den gør og af han til tider har mere fart på med livet og på samme tid er det os meget den side der gerne vil i seng eller i kamp med folk og den siden af ham vil og gør alt for gør livet sur for den gode side af ham da den tit har magten hvis han falder hen eller ikke få en sjæl til tiden.
Den side af Lucian er og den der har mest Charm da den er meget dygtig til det med og overtal dødelig så vel som engle elver og anden væsner da den har det med og lege med dem som den gerne vil have og den få tit og dem den vil have da den ikke tager et nej for så vil den bare bruge vold på personen ind til personen selv gå med til det som han nu tvinger personen til, han er ikke nådig i den her form og han dræber gerne for hans mål som tit er kvinder eller mænd som han er, faldt for og han bruger gerne en hver vej på dem for af vinde dem over på hans side før han gør onde ting i mod dem..


Udseende:
Lucian er en ret veltrænet dæmon selv om det ikke er en ting han har at bruge tid på, hans hud er meget hvis og hans øjne er sorte når han ikke er sulten og de få en rød farve når hans er ved og være sulten men det tager en del tid før hans øjne gå fra sort, han har skulderlang sort hår da han godt kan lige og have en smule langt hår af natur og så han heller ikke bange for folks blikke på ham når han er på gaden.
Til hverdag går hans mest i sort tøj eller mere i punk stilen selv om man nok vil se ham på en anden måde hvis man måde ham i de høje klasser for så vil punk stilen være skiftede ude med et fint sort jakkesæt samt hvid handsker for han har det på en anden måde tøj når han er sammen med de fine folk og derfor er der heller ikke mange mennesker der har været inden i hans skab da han er hemmeligheds fuld med hans punk side, hvis man er heldig kan man godt kom til se ham i farve men det ikke så tit da sort er farve i hans hjerte og derfor er det os altid den farve man ser ham i lig meget hvor man er..

Fortid:
Lucian kommer fra en meget gammel verden og derfor har han heller ikke en tror på nogle gud eller her over den her verden, han vokset oppe med en meget hård barndom hvor hans mørke side havde magten det mest af tiden og derfor blive han i enden os sendt ude af familien da han var den mest onde af dem alle sammen, han rejst verden rundt i mange mange år mens hans ventede på af han kun finde sin vej tilbage ind verden mellem mennesker men han blive ikke ret længe mellem dem da han ikke selv kun blive gammel som alle anden og derfor var hans tit kun mellem folk fem år før han igen gik videre til et nyt sted i verden hvor folk ikke kendt til ham.
Han er kendt gennem historie under flere navne da han havde det med og være meget oppe i mod dem som var med gud da han kom hen forbi år 0 og han var os en af dem der tit angreb kirken for dens voldelige måde og være på over for de mennesker som ikke ville være den af den, han gik igen meget fra sted til sted da han jo ikke kun blive mellem mennesker og jo længer tid han var i mellem dem jo mere rigdom fik ham hjem da tit havde job hos rig og høje klasser og han har os været oppe hos kongen flere gangen gennem tiden.

Han fik adgang til byen da han var et af de mennesker der ikke kun klager og være en del af de normale mennesker og på grunde af hans had til kirken og kristendommen for de regler da han ikke lige frem er en af dem der gik op i den. Han komme til byen og det var her han hurtig fandt hjem mellem mange andre som havde det på samme måde som ham selv og han har nu været i byen i mere end ti år..


Frit:
Lucian er en sanger der selv synger opera og han er os meget med på teater hvor han har taget job hos Sander Cohen som nu er hans chef og det ikke altid et lige let job men på samme tid er han os blive mester til det med musik da han har lært en del af Cohen og han har snart overvejet forlad Cohen han gerne vil anden end den som Cohen kan byde ham men på samme tid vil han os gerne væk fordi Cohen ikke helt har alt på det ret mere, han bor for sig selv i en meget stor lejelighed han nogle lunde alt det han ønsker sig her i verden da han fundet den ro han har søgte i meget lang tid..
Han har en del dårlig vaner som han gerne vil af med og det nogle som hans mørke side af lave men os nogle han selv har lavet da han har det med og stor ryg og så har han os en dårlig vane med og drikke for meget alkohol så derfor er han begyndt og være meget samme med mennesker og væsner for og finde en og snakke med som måske kan hjælp ham..


Faceclaim: Sebastian Michaelis

Eksempel på RPG-indlæg

Det var aften tid og det var her livet mest kom frem i den her gammel dæmon, han var taget på baren for at finde en og snakke med og måske og en der kun hjælp ham med hans dårlige vaner selv om det ikke lige frem ville være en let opgave med så mange folk der lugtede af alkohol for det gave ham selv lyst til og drikke ude for en gang skyl selv han havde været ude og drak for to dage siden.
Han kiggede ned i det bord som han sad ved og en servitrice kom hen til ham ”mere af drikke skat?” sagde hun mens hans blik rettede sig op på hende, lårkorte shorts og en hvid T-shirt samt håret sat op, han tøvede med hans svar ”kan jeg bare få en cola” sagde han roligt for han havde ikke lyst til og drikke da det ville bring hans mørke side frem i ham ”sikker skat for der ellers så mange gode ting på kort” sagde servitricen til ham mens hun stadig kiggede på ham og hun gav ham et af der frække smile som fik ham til og gys i hele kroppe da hun ikke var så pæn igen, ”helt sikker” sagde han kort mens han stadig kiggede på hende ”okay du styr det selv” sagde hun kort mens hun gik tilbage mod baren efter hans cola. Han sukkede uden en lyd mens hans ventede og han kiggede ude på de anden der var på den lille bar, en af dem var en halv gammel mand og han så ud til og have drukket for meget for Lucian kun høre ham snakke et sprog som ikke var engelsk eller hvad det nu end var, han rystede opgiven på hoved mens han kiggede videre. I en anden ende sad nogle fyr som spillede kort de var vel alle et sted i de tyv eller han gættede på det selv om han ikke lige frem var gode til den type ting for han var ikke mester til den evne da han havde en helt anden en.
Servitricen kom tilbage til ham og hun sat colaen for an ham ”her skat” sagde hun før hun igen forlod ham så han kun være alene *hvornår holder hun op med det* tænkte han bare da han ikke var glad for ordet skat med minder det kom fra en som elskede ham eller en anden af de ting, han sukkede igen opgiven mens han stille gik i gang med hans cola..

Lucian Vincent Longroad 2u5t0td
ja dette er lidt af mit hjem som i ser, men jeg har ikke taget kunst og musik værelse med da jeg ikke tager billeder af det for tiden men os fordi der er en del rod..
Værelser: Soveværelser, Stue, Badeværelse, Køkken.
Have: stor have med en kæmpe balkonen hvor der er pool som er opvarmet på forhånd så man kan bade forår og sommer..
[/color][/center][/justify]
Tilbage til toppen Go down
 
Lucian Vincent Longroad
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aveira :: Out of game :: Personlighed-
Gå til: